Hovenier Velp

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Velp? Dan zit u bij ons goed. Wij begrijpen hoe belangrijk een prachtig aangelegde tuin is voor uw woonplezier.

Met onze jarenlange ervaring in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud transformeren we uw buitenruimte tot een paradijs dat precies aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een uitgestrekt landgoed, we leveren vakwerk op maat.

Wij staan klaar om uw tuindromen te realiseren. Ontdek hoe we te werk gaan en wat ons onderscheidt van andere hoveniers in de regio Velp.

Diensten

Dit is wat voor u kunnen betekenen

01.

Ontwerp

Ontwerp van tuinen die aansluiten bij uw wensen en vervaardigd wordt met onze expertise, wat ons betreft met veel groen en weinig onderhoud!

02.

Onderhoud

Soms vraagt een tuin om het nodige onderhoud, wij adviseren u in welke periode er onderhoud nodig is en nemen dit graag uit handen.

03.

Tuinrealisatie

Na het maken van een tuinontwerp en/of beplantingsplan, is het belangrijk dat een tuin degelijk wordt aangelegd. Wij zijn hier specialist in.

De Jonge Hoveniers

Welkom bij De Jonge Hoveniers.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van groene- en onderhoudsvrije tuinen.

Of u nu een tuin wilt voor pure ontspanning of een tuin waar de kinderen zich uren in kunnen vermaken, wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.  Met behulp van bewuste, veel inheemse en duurzame materialen, onderscheid u zich direct.

Dit is waarom

klanten voor ons kiezen.

Ervaring en Expertise

Onze klanten vertrouwen op onze ervaring en expertise dat wij de ultieme droomtuin kunnen realiseren.

Maatwerk

Elke tuin is uniek en vereist maatwerk. Door te luisteren ontwerpen wij tuinen die passen bij behoeften en budget.

Duurzaamheid

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Daarom staat duurzaamheid voor ons centraal.

5+ jaren ervaring en expertise

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud onderscheiden wij ons door het leveren van hoogwaardige en betrouwbare diensten.

Een aantal van

Onze Projecten

Wij zijn enthousiast over onze klanten en de projecten die we hebben mogen uitvoeren. Hieronder een kleine selectie van onze uitgevoerde projecten.

Bij onze hoveniersbedrijf in Velp geloven we dat een tuin meer is dan alleen een groene ruimte. Het is een verlengstuk van uw huis en persoonlijke stijl. Daarom bieden we een breed scala aan hoveniersdiensten die we op maat maken om aan uw unieke behoeften te voldoen. Onze expertise dekt alle aspecten van tuinontwerp en -onderhoud, waardoor uw buitenruimte het hele jaar door prachtig en functioneel blijft.

Tuinontwerp speelt een cruciale rol in onze service. We beginnen met een gedetailleerde bespreking van uw visie en werken dan samen om die droomtuin tot leven te brengen. Onze ontwerpen reflecteren niet alleen uw persoonlijke smaak, maar houden ook rekening met de praktische aspecten zoals onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Of u nu een minimalistische, moderne tuin of een weelderige, cottage-stijl voorkeur heeft, uw visie is onze blauwdruk.

Wanneer het aankomt op Tuinaanleg, zetten onze hoveniers hun ambacht in om die ontwerpen realiteit te maken. Met een scherp oog voor detail installeren we beplanting, gazons, waterpartijen en verhardingen die niet alleen mooi zijn maar ook lang mee gaan. Onze gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, en we streven ernaar om uw project op tijd en binnen budget af te ronden.

Dan is er het Tuinonderhoud, dat essentieel is om uw tuin het hele jaar door levendig te houden. Of u nu regelmatige onderhoudsafspraken nodig heeft of slechts een seizoensgebonden opfrisbeurt, ons team zorgt voor snoeiwerk, bemesting, ongediertebestrijding en algeheel plantenmanagement. Ons aanbod is flexibel; we passen ons schema aan op basis van de behoeften van uw tuin, zodat deze altijd op zijn best is.

 • Onze services omvatten:

  • Persoonlijke tuinconsultaties

  • Op maat gesneden tuinontwerpen

  • Professionele tuinaanleg

  • Doorlopend tuinonderhoud

  • Seizoensgebonden tuinopfrissing

Onze taak is niet voltooid totdat elk element van uw tuin harmonieert met uw levensstijl en de natuurlijke omgeving. Door onze kennis en passie voor hovenierswerk in te zetten helpen we u bij het creëren van een buitenruimte die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen maar deze zelfs overtreft.

Tuinontwerp: Van concept tot werkelijkheid

Bij het transformeren van een tuinconcept naar realiteit, hanteren we een gestroomlijnd proces. We beginnen met het nauwkeurig in kaart brengen van uw wensen en de karakteristieken van uw buitenruimte. Dit stellen ons in staat om een persoonlijk tuinontwerp te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.

Inventarisatie en Ontwerp

Het proces start met een inventarisatiefase, waarin we de afmetingen van de tuin opmeten en de specifieke condities noteren, zoals bodemtype en lichtval. Hierdoor zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de bestaande omgeving:

 • Bodemgesteldheid

 • Lichtomstandigheden

 • Ruimtelijke dynamiek

Vervolgens brengen we uw persoonlijke stijl en voorkeuren in kaart. Of u nu een liefhebber bent van een moderne, strakke tuin of juist een voorkeur heeft voor een weelderige, natuurlijke setting, ons team van ervaren hoveniers in Velp heeft de expertise om uw visie tastbaar te maken.

Realisatie van Uw Droomtuin

Zodra het ontwerp definitief is, plannen we de werkzaamheden zorgvuldig in. Ons doel is om de overlast tot een minimum te beperken en het project efficiënt uit te voeren. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken in de tuinaanleg. Dit garandeert een duurzaam resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Onze diensten omvatten niet alleen de aanleg van de beplanting, maar ook elementen zoals:

 • Waterpartijen

 • Verlichting

 • Terrassen en paden

 • Tuinmeubilair en decoraties

Elk aspect van de aanleg wordt met uiterste precisie uitgevoerd, waarbij we de voortgang nauwgezet in de gaten houden om te zorgen dat alles overeenkomt met het afgesproken ontwerp. Zo evolueert uw tuin stap voor stap van een mooi concept naar een levende werkelijkheid. Ons team streeft ernaar om elk project tot een succes te maken door een combinatie van vakmanschap, passie voor groen en aandacht voor detail.

Tuinaanleg: Vakmanschap en maatwerk

Wanneer het tijd is om de tuinplannen werkelijkheid te laten worden, steken we als hovenier in Velp onze handen uit de mouwen om vakmanschap en maatwerk te leveren. Onze benadering van tuinaanleg is grondig en detailgericht, met duidelijke communicatie als basis voor succesvolle projecten. We begrijpen dat elke tuin uniek is en stellen daarom uw wensen centraal.

 • Voorbereidende werkzaamheden zoals grondverzet en drainage stellen we eerst veilig

 • Keuze van materialen wordt afgestemd op gebruiksgemak en duurzaamheid

 • Aanplanting is gericht op de juiste plant op de juiste plek voor een tuin die met de jaren alleen maar mooier wordt

Met oog voor het kleinste detail installeren we beplanting, bestrating, verlichting, waterpartijen en andere elementen die samen het unieke tuinontwerp vormgeven. We gebruiken uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, zodat de tuin jarenlang zijn uitstraling behoudt.

Projectfase

Aanpak

Grondwerk

Nauwkeurige uitvoering en aanpassingen

Infrastructuur

Installatie van irrigatie- en verlichtingssystemen

Beplanting en bestrating

Zorgvuldige keuze en plaatsing

Afwerking

Precieze realisatie van het ontwerp

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn leidend in ons proces van tuinaanleg. We kiezen voor ecologische oplossingen waar mogelijk en streven naar een tuin die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, een plek van welzijn is.

Hierbij verliezen we het aspect van onderhoudsgemak niet uit het oog. We denken vooruit en zorgen dat de tuin met minimale inspanning in topconditie blijft. Door deze aanpak geniet u van een prachtige tuin zonder zorgen over complex onderhoud.

We zijn trots op ons maatwerk en de persoonlijke benadering die we bieden in het realiseren van droomtuinen. Elk project start met een helder plan van aanpak en een uitgebreide bespreking van de mogelijkheden.

Tuinonderhoud: Een tuin die blijft stralen

Wanneer de aanleg van uw tuin voltooid is, begint het belangrijke werk van tuinonderhoud. Een goed onderhouden tuin behoudt zijn schoonheid en functionaliteit door de seizoenen heen. Ons team pakt tuinonderhoud aan met een doordachte aanpak, waarbij we niet alleen focussen op het esthetische aspect, maar ook op de gezondheid van uw planten en de duurzaamheid van de tuinstructuur.

Regelmatig onderhoud is essentieel om uw tuin in topconditie te houden. Ons onderhoudsplan omvat:

 • Snoeiwerkzaamheden die de groei van planten stimuleren en zorgen voor een verzorgde uitstraling

 • Onkruidbestrijding om uw tuin er netjes uit te laten zien en te voorkomen dat ongewenste planten voedingsstoffen wegnemen

 • Bemesting die ervoor zorgt dat uw planten alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om te floreren

 • Grasonderhoud, zoals maaien en beluchten, voor een weelderige, groene mat

Onze vakmensen gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten voor optimale resultaten. We stemmen de frequentie en methoden van onderhoud af op het type tuin en de specifieke wensen van de klant. Of het nu gaat om wekelijkse, maandelijkse of seizoensgebonden onderhoud, we verzekeren een dienstverlening die aansluit bij de levenscyclus van uw tuin.

De dynamiek van seizoensveranderingen heeft een grote invloed op tuinonderhoud. Elk seizoen brengt zijn eigen onderhoudstaken met zich mee, van voorjaarsklaarmaken tot winterbescherming. Onze hoveniers zijn bekwaam in het identificeren van de unieke uitdagingen die elke periode met zich meebrengt en passen hun onderhoudsstrategieën daar naadloos op aan.

Met onze hulp blijft uw tuin stralen en biedt het een blijvende bron van vreugde. Onze hovenier in Velp is toegewijd aan het creëren van tuinen die niet alleen vandaag schitteren, maar ook zijn voorbereid op morgen. Door te anticiperen op veranderingen en proactief te werken, waarborgen we de gezondheid en uitstraling van uw tuin op de lange termijn.

Waarom kiezen voor ons als hovenier in Velp?

Als u op zoek bent naar een hovenier in Velp, zijn er enkele doorslaggevende redenen om voor ons bedrijf te kiezen. We zetten klanttevredenheid voorop en streven naar perfectie in elke tuin die we ontwerpen, aanleggen of onderhouden. Onze ervaren hoveniers combineren passie met vakmanschap om elke tuin uniek te maken.

 • Jarenlange ervaring: Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de lokale omstandigheden en plantensoorten die het best gedijen in de regio Velp. Dit stelt ons in staat om tuinen te creëren die niet alleen prachtig zijn, maar ook lang meegaan.

 • Persoonlijke benadering: We geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze naar een tuin die uw persoonlijkheid weerspiegelt.

 • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: In ons werk houden we altijd rekening met de impact op het milieu. We passen duurzame technieken toe en kiezen voor materialen die het milieu sparen zonder in te boeten aan kwaliteit of stijl.

Onze diensten gaan verder dan alleen het aanleggen van tuinen. We bieden volledige zorg voor uw buitenruimte, zodat deze er het hele jaar door op zijn best uitziet. Dit houdt in dat we een onderhoudsplan opstellen dat aansluit bij uw specifieke situatie en behoeften, of het nu gaat om het aanpakken van seizoensgebonden uitdagingen of het bieden van regelmatige verzorging. Omdat geen twee tuinen hetzelfde zijn, is ons onderhoud maatwerk.

Onze hoveniers zijn niet alleen uitstekend geschoold in het hanteren van gereedschap en technieken, maar hebben ook een diep begrip van ecologie en tuinbiologie. Dit betekent dat we de plantengroei in uw tuin optimaliseren en een harmonieuze leefomgeving voor flora en fauna creëren.

Kiezen voor ons als uw hovenier in Velp betekent kiezen voor een zorgeloze toekomst voor uw tuin, waarbij de kwaliteit van leven en natuur hand in hand gaan. Sta ons toe om uw visie werkelijkheid te laten worden en te genieten van een tuin die uw levenskwaliteit verhoogt.

Conclusie

We hebben gezien hoe essentieel de keuze voor een deskundige hovenier in Velp is voor het creëren van een droomtuin die niet alleen prachtig is maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ons team zet zich volledig in om elke buitenruimte om te toveren tot een persoonlijke oase. Met onze ervaring en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw tuin een verlengstuk wordt van je leefomgeving. Kies voor ons en maak van je tuin een blijvende bron van vreugde.

Winkelwagen