Hovenier Spankeren

Wij begrijpen als geen ander dat een prachtige tuin het visitekaartje van uw huis is. In Spankeren helpen wij u graag met het realiseren van die droomtuin. Of het nu gaat om tuinontwerp, aanleg of onderhoud, onze groene vingers staan voor u klaar.

Het pittoreske dorp Spankeren, gelegen in de prachtige provincie Gelderland, verdient niets minder dan tuinen die stralen. We zijn trots op ons vakmanschap en delen onze kennis en ervaring om uw buitenruimte om te toveren tot een persoonlijk paradijs.

Met oog voor detail en een luisterend oor naar uw wensen, zorgen we voor een tuin die niet alleen mooi is, maar ook leeft. Ons team van ervaren hoveniers in Spankeren staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten.

Diensten

Dit is wat voor u kunnen betekenen

01.

Ontwerp

Ontwerp van tuinen die aansluiten bij uw wensen en vervaardigd wordt met onze expertise, wat ons betreft met veel groen en weinig onderhoud!

02.

Onderhoud

Soms vraagt een tuin om het nodige onderhoud, wij adviseren u in welke periode er onderhoud nodig is en nemen dit graag uit handen.

03.

Tuinrealisatie

Na het maken van een tuinontwerp en/of beplantingsplan, is het belangrijk dat een tuin degelijk wordt aangelegd. Wij zijn hier specialist in.

De Jonge Hoveniers

Welkom bij De Jonge Hoveniers.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van groene- en onderhoudsvrije tuinen.

Of u nu een tuin wilt voor pure ontspanning of een tuin waar de kinderen zich uren in kunnen vermaken, wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.  Met behulp van bewuste, veel inheemse en duurzame materialen, onderscheid u zich direct.

Dit is waarom

klanten voor ons kiezen.

Ervaring en Expertise

Onze klanten vertrouwen op onze ervaring en expertise dat wij de ultieme droomtuin kunnen realiseren.

Maatwerk

Elke tuin is uniek en vereist maatwerk. Door te luisteren ontwerpen wij tuinen die passen bij behoeften en budget.

Duurzaamheid

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Daarom staat duurzaamheid voor ons centraal.

5+ jaren ervaring en expertise

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud onderscheiden wij ons door het leveren van hoogwaardige en betrouwbare diensten.

Een aantal van

Onze Projecten

Wij zijn enthousiast over onze klanten en de projecten die we hebben mogen uitvoeren. Hieronder een kleine selectie van onze uitgevoerde projecten.

Als ervaren hoveniersbedrijf begrijpen we dat een goed tuinontwerp de hoeksteen is van elke prachtige tuin. In Spankeren hebben we het voorrecht om diverse buitenruimtes te transformeren door middel van creatieve en doordachte ontwerpen. Onze ontwerpprocessen zijn gedetailleerd en klantgericht, en ze beginnen altijd met een persoonlijke aanpak.

Wanneer onze klanten naar ons toekomen met een visie, nemen we de tijd om hun wensen en behoeften te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een ontwerp te creëren dat niet alleen mooi maar ook functioneel is. We houden rekening met verschillende belangrijke aspecten zoals:

 • De ligging van de tuin ten opzichte van de zon

 • Bodemsoort en -kwaliteit in de regio Spankeren

 • Privacy en de gewenste onderhoudsniveau

Dit zorgt ervoor dat de buitenruimte harmonieert met zowel de omgeving als de levensstijl van onze klanten. Ons team gebruikt duurzame materialen en inheemse planten om een tuin te creëren die niet alleen nu, maar ook in de toekomst, beeldschoon blijft.

In het ontwerpstadium maken we gebruik van geavanceerde technieken zoals 3D-modellering om onze klanten een realistisch beeld te geven van hun toekomstige tuin. Dit helpt bij het verfijnen en aanpassen van het ontwerp voordat de aanleg begint. Door deze aanpak zijn we ervan verzekerd dat het eindresultaat precies overeenkomt met de verwachtingen.

Veel van onze projecten in Spankeren laten de diverse stijlen en competenties van ons team zien. Van strakke moderne tuinen tot weelderige cottage stijlen, elk ontwerp is maatwerk en weerspiegelt het unieke karakter van de betreffende buitenruimte. Onze hoveniers zijn niet alleen ontwerpers maar ook kunstenaars die elk tuinontwerp zien als een leeg canvas dat zij tot leven mogen brengen.

Door onze ervaring en passie voor tuinen bieden we in Spankeren tuinontwerpen aan die niet alleen vandaag de dag indruk maken, maar ook langdurige waarde toevoegen aan elk huis.

Tuinaanleg in Spankeren

Na het zorgvuldig ontwerpen van een tuin is de volgende stap het aanleggen ervan, en hier biedt ons team in Spankeren zijn expertise aan. Onze aanpak is erop gericht om de visie van de klant te realiseren, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit. We begrijpen dat de aanleg van een tuin een investering is waar onze klanten nog jaren van willen genieten. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en zorgen we voor een vakkundige uitvoering van het ontwerp.

Voor aanvang van het aanlegproces nemen we uitgebreid de tijd om de specifieke wensen en de bestaande situatie van de tuin door te nemen. Dit helpt ons om het project effectief en efficiënt te begeleiden. Door deze grondige voorbereiding kunnen we eventuele uitdagingen tijdig signaleren en oplossen.

Het aanleggen van een tuin bestaat uit verschillende fases:

 • Voorbereiding van de Grond: We zorgen ervoor dat de grond optimaal voorbereid is voordat we beginnen met planten of bouwen.

 • Beplantingsplan: Het planten van de zorgvuldig geselecteerde flora volgens het ontwerp zorgt voor een levendige en groeiende tuin.

 • Installatie van Elementen: Of het nu gaat om paden, terrassen, schuttingen of waterpartijen, we installeren elk element met aandacht voor detail.

Duurzaamheid is een kernaspect van onze werkwijze. We selecteren planten die goed gedijen in het lokale klimaat en die bijdragen aan de biodiversiteit van Spankeren. Daarnaast bieden we oplossingen voor waterbeheer, zoals het installeren van infiltratiesystemen die regenwater efficiënt opvangen en benutten.

Bij ons staat transparantie voorop. Onze klanten worden op de hoogte gehouden tijdens elk stadium van het aanlegproces. Zo waarborgen we niet alleen de kwaliteit van ons werk maar zorgen we ook voor een plezierige klantervaring. De betrokkenheid bij ons werk is groot; elke nieuwe tuin is een getuigenis van ons harde werk en onze toewijding aan het vak. We zijn trots op ons vermogen om klantspecifieke wensen te realiseren, waardoor elk tuinproject uniek is.

Tuinonderhoud in Spankeren

Nadat onze klanten in Spankeren een prachtig ontworpen en aangelegde tuin hebben, volgt natuurlijk de volgende belangrijke stap: het tuinonderhoud. Wij beseffen als geen ander dat zonder regelmatig onderhoud zelfs de meest indrukwekkende tuin zijn charme kan verliezen. Daarom bieden we een scala aan tuinonderhoudsdiensten aan die ervoor zorgen dat tuinen in heel Spankeren het hele jaar door stralen en floreren.

Onze onderhoudsdiensten zijn op maat gemaakt voor elke tuin, groot of klein. Hierbij letten we niet alleen op de esthetiek van het groen, maar ook op de gezondheid van planten en bomen. Diepgaande kennis van flora gekoppeld aan ervaring zorgt ervoor dat we een optimale groeiomgeving creëren. We bieden onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden aan:

 • Snoeien van bomen en planten voor een gezonde groei en vormgeving

 • Onkruidbestrijding die de tuin verzorgd en netjes houdt

 • Bemestingsplannen die de bodemkwaliteit garanderen en planten voeden

 • Ziekte- en plagencontrole om nadelige invloeden tijdig te bestrijden

Het periodiek onderhouden van een tuin helpt niet alleen het uiterlijk te verbeteren maar draagt ook bij aan de levensduur en de waarde van uw eigendom. Ons team in Spankeren gebruikt milieuvriendelijke producten en technieken en blijft altijd op de voorgrond van ecologisch verantwoord tuinieren. Wij zijn van mening dat respect voor de natuur hand in hand gaat met tuinverzorging.

Door onze flexibele onderhoudsplannen kunnen we ons volledig aanpassen aan de behoeften en schema’s van onze klanten. Of je nu kiest voor wekelijkse, maandelijkse of seizoensgebonden onderhoudsdiensten, we zorgen ervoor dat jouw tuin de aandacht krijgt die hij verdient. En om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt, houden we regelmatig contact om updates te geven over de status en ontwikkeling van de tuin.

Onze ervaren hoveniers in Spankeren

Onze hoveniers in Spankeren zijn ware kunstenaars op het gebied van tuinarchitectuur. Met jarenlange ervaring in het vak, brengen zij voor elke klant een stukje natuur dichter bij thuis. Geen project is ons te groot of te klein – of het nu gaat om de aanleg van een geheel nieuwe tuin of het herinrichten van bestaande buitenruimtes.

Het team bestaat uit gepassioneerde professionals die tuinen zien als een verlengstuk van de woning. Hierdoor streven we ernaar om maatwerkoplossingen aan te bieden die naadloos aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van onze klanten. Door te luisteren naar uw wensen ontstaat er een gedetailleerd plan dat perfect past bij de omgeving en uitstraling van uw huis.

Technische Competentie en Creativiteit

Onze hoveniers zijn niet alleen technisch zeer bekwaam maar beschikken ook over een uitzonderlijke creativiteit. Ze zijn opgeleid om met verschillende materialen en planten te werken en kennen de nieuwste trends. Het gebruik van duurzame materialen is voor ons een standaard en we hebben een voorliefde voor inheemse soorten die bijdragen aan de biodiversiteit in uw tuin.

 • Duurzaam materiaalgebruik

 • Inzet van inheemse plantensoorten

 • Kennis van de nieuwste tuinierstrends

Aandacht voor Elk Detail

Bij elk project letten we op de kleinste details. Of het nu gaat om de perfecte plek voor een tuinhuisje of de keuze van boomsoorten die het beste bij uw grond passen – onze expertise maakt het verschil. We begrijpen dat de tuin meer is dan alleen een plek om te ontspannen; het is een plek die bijdraagt aan uw welbevinden en die van uw gezin. Secure planning en uitvoering zorgen ervoor dat resultaten altijd aansluiten bij de visie die we samen met de klant ontwikkelen.

Door innovatief te werk te gaan en altijd te streven naar een harmonieuze balans tussen esthetiek en functionaliteit, creëren onze hoveniers tuinen in Spankeren die meer zijn dan alleen mooi. Ze zijn praktisch, duurzaam en altijd uniek.

Kwaliteit en duurzaamheid in Spankeren

Als ervaren hoveniers in Spankeren staan we bekend om onze niet aflatende toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Ons werk is een reflectie van de hoogste standaarden en we gebruiken alleen materialen die zowel de tijd als de elementen kunnen weerstaan. Bij elke tuinproject, van het eenvoudigste tot het meest complexe ontwerp, zorgen we ervoor dat elk aspect voldoet aan volledige klanttevredenheid.

Duurzaamheid staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. We kiezen voor ecologisch verantwoorde materialen en technieken die in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving. Door het gebruik van inheemse plantsoorten dragen we bij aan de biodiversiteit en bevorderen we het welzijn van lokale fauna. Deze planten zijn goed aangepast aan het klimaat in Spankeren, waardoor ze minder onderhoud vergen en beter bestand zijn tegen ziekten en plagen.

Het strategisch plannen van de beplanting en structuur van de tuin speelt eveneens een cruciale rol. We focussen op waterbesparingsmethoden, zoals het aanleggen van druppelirrigatiesystemen en het gebruik van mulch om de vochtigheid bij de wortels te behouden. We streven naar het creëren van een tuin die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een positieve milieu-impact.

Ons team gebruikt geavanceerde apparatuur om de efficiëntie te maximaliseren en de invloed op het milieu te minimaliseren. Door zorgvuldig te selecteren welke machines en gereedschappen we gebruiken, kunnen we een stillere en zuinigere werkomgeving creëren. We vinden het essentieel dat ons werk niet alleen vandaag voordelen biedt, maar ook bijdraagt aan de leefomgeving van toekomstige generaties.

Bij het aanleggen van een tuin houden we rekening met de lokale klimatologische omstandigheden om zo een buitenruimte te realiseren die zowel nu als in de toekomst floreert. Een tuin is een levend organisme, en daarom is de keuze voor duurzame en kwalitatieve elementen een fundamenteel onderdeel van ons vakmanschap. We zetten ons in voor een groene toekomst, waarbij elke tuin in Spankeren laat zien dat esthetiek hand in hand kan gaan met milieubewustzijn.

Een tuin die straalt in Spankeren

Wanneer we tuinen aanleggen in Spankeren, staan duurzaamheid en lokale schoonheid centraal. Deze geweldige regio, bekend om zijn pittoreske landschappen, wordt nog mooier met tuinen die zijn ontworpen om niet alleen vandaag schitterend te zijn maar ook voor jaren.

Een unieke aanpak is vereist om de weelderigheid van een tuin in dit gebied te verzekeren. Dat betekent dat we aandacht besteden aan elk detail – van de bodemkwaliteit tot de plaatselijke weerpatronen. Er is specifieke zorg nodig om te zorgen voor planten die bestand zijn tegen Spankeren’s unieke klimaat- en bodemomstandigheden.

 • We kiezen plantensoorten die goed gedijen in de lokale omstandigheden

 • We implementeren waterbesparende irrigatiesystemen voor efficiënt waterbeheer

 • We gebruiken organische meststoffen en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen

Met deze methoden bouwen we aan een toekomstbestendige tuin die bloeit en een toevluchtsoord biedt voor zowel mensen als dieren. Geavanceerde apparatuur en technieken zijn een kans om de tuin gezond te houden met een minimale impact op de natuurlijke omgeving.

Daarnaast benutten we de nieuwste trends in tuindesign om een ruimte te creëren die een afspiegeling is van persoonlijke stijl, terwijl we ook het praktische gebruik van de tuin voor ogen houden. Denk hierbij aan:

 • Innovatieve ontwerpen die ruimte bieden voor ontspanning en entertainment

 • Slimme plantopstellingen die privacy bieden zonder het uitzicht te beperken

 • Creatieve oplossingen voor verticaal tuinieren om ruimte te maximaliseren

We houden ons hartstochtelijk bezig met het creëren van een harmonieuze balans tussen esthetiek en functionaliteit, zodat elke tuin in de regio Spankeren een eigen verhaal vertelt. Dit alles terwijl we de natuurlijke pracht van het gebied respecteren en versterken. En zo laten we elke tuin in Spankeren stralen – vandaag en in de toekomst.

Geniet jarenlang van uw tuin in Spankeren

In Spankeren is een tuin meer dan alleen een uitbreiding van uw woonruimte; het is een plaats van rust en natuurlijke schoonheid die het leven verrijkt. Door onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst van uw tuin kunt genieten. We passen ons aan aan de seizoenen en zorgen ervoor dat uw tuin met de tijd mee evolueert.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn de hoekstenen van onze tuinprojecten. Dit betekent dat we, van de keuze van planten tot de materialen voor tuinpaden en terrassen, altijd zoeken naar opties die lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

 • Inheemse planten: Deze zijn aangepast aan het lokale klimaat en hebben minder water en zorg nodig.

 • Robuuste materialen: Voor terrassen en tuinpaden kiezen wij materialen die niet snel slijten of verweren.

 • Efficiënte irrigatie: Onze waterbesparende systemen dragen bij aan een groenere tuin en een beter milieu.

De waarde van een zorgvuldig ontworpen tuin is onmeetbaar. Het biedt een veilige haven voor lokale wilde dieren en draagt bij aan uw welzijn. We werken samen met u om een tuinruimte te creëren die persoonlijke flair combineert met het uitbundige karakter van Spankeren’s natuur.

We begrijpen dat elke tuin uniek is zoals de mensen die ervan genieten. Door te luisteren naar uw wensen en deze te integreren met onze kennis van landschapsarchitectuur, ontstaat er een tuin die niet alleen uw persoonlijke stijl weerspiegelt maar ook een structureel onderdeel wordt van het lokale ecosysteem. Of het nu gaat om een vijver die spiegelglad het zonlicht weerkaatst of een pergola die verkoelende schaduw biedt, we zorgen ervoor dat elk element bijdraagt aan het totaalplaatje.

Onze aanpak garandeert dat uw tuin bestand is tegen de veranderlijke weersomstandigheden in Spankeren. Middels slimme planning zorgen we ervoor dat uw tuin onder alle omstandigheden blijft bloeien. Door strategische plantkeuzes en natuurlijke bescherming zorgen we er samen voor dat uw tuin ieder seizoen op zijn mooist is.

Conclusie

Wij geloven dat een tuin meer is dan alleen een plek om te ontspannen; het’s een toonbeeld van duurzaamheid en esthetiek. Onze aanpak in Spankeren garandeert dat uw tuin niet alleen vandaag schittert maar ook toekomstbestendig is. We zorgen ervoor dat elk project de lokale schoonheid versterkt en tegelijkertijd een persoonlijke touch heeft. Ons toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en geavanceerde technieken zorgt voor een groene ruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Kies voor ons en ervaar hoe uw tuindromen werkelijkheid worden met respect voor de natuur.

Winkelwagen