Hovenier Klarenbeek

Zoek je naar een manier om je tuin te transformeren? Dan ben je bij Hovenier Klarenbeek aan het juiste adres! We begrijpen hoe belangrijk een prachtige, goed onderhouden tuin is voor de uitstraling van je huis.

Met onze jarenlange ervaring in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud helpen we je graag om van jouw tuin een droomplek te maken. Of het nu gaat om een frisse look voor je voorjaarstuin of een complete make-over, ons team staat klaar om je wensen te realiseren.

Diensten

Dit is wat voor u kunnen betekenen

01.

Ontwerp

Ontwerp van tuinen die aansluiten bij uw wensen en vervaardigd wordt met onze expertise, wat ons betreft met veel groen en weinig onderhoud!

02.

Onderhoud

Soms vraagt een tuin om het nodige onderhoud, wij adviseren u in welke periode er onderhoud nodig is en nemen dit graag uit handen.

03.

Tuinrealisatie

Na het maken van een tuinontwerp en/of beplantingsplan, is het belangrijk dat een tuin degelijk wordt aangelegd. Wij zijn hier specialist in.

De Jonge Hoveniers

Welkom bij De Jonge Hoveniers.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van groene- en onderhoudsvrije tuinen.

Of u nu een tuin wilt voor pure ontspanning of een tuin waar de kinderen zich uren in kunnen vermaken, wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.  Met behulp van bewuste, veel inheemse en duurzame materialen, onderscheid u zich direct.

Dit is waarom

klanten voor ons kiezen.

Ervaring en Expertise

Onze klanten vertrouwen op onze ervaring en expertise dat wij de ultieme droomtuin kunnen realiseren.

Maatwerk

Elke tuin is uniek en vereist maatwerk. Door te luisteren ontwerpen wij tuinen die passen bij behoeften en budget.

Duurzaamheid

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Daarom staat duurzaamheid voor ons centraal.

5+ jaren ervaring en expertise

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud onderscheiden wij ons door het leveren van hoogwaardige en betrouwbare diensten.

Een aantal van

Onze Projecten

Wij zijn enthousiast over onze klanten en de projecten die we hebben mogen uitvoeren. Hieronder een kleine selectie van onze uitgevoerde projecten.

Bij Hovenier Klarenbeek zien we tuinontwerp niet simpelweg als het schikken van planten en paden maar als het creëren van een harmonieus geheel dat perfect aansluit bij de persoonlijke stijl en wensen van onze klanten. Ons deskundige team staat garant voor een aanpak waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. We streven naar tuinen die niet alleen vandaag mooi zijn maar ook toekomstbestendig blijven.

Om deze kwaliteit te waarborgen doorlopen we een nauwkeurig proces:

 • Inventarisatie: We starten met een grondige inventarisatie van de ruimte en luisteren naar uw ideeën en voorkeuren.

 • Ontwerp: Vervolgens vertalen onze ontwerpers deze input naar een gedetailleerd tuinontwerp.

 • Feedback: Uiteraard krijgt u ruim de tijd om feedback te geven zodat het ontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Duurzaamheid en innovatie zijn twee kernbegrippen in onze werkwijze. We richten ons op duurzame materialen en planten die lang meegaan en kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen waar mogelijk. Verder blijven we op de hoogte van de laatste trends en technieken om onze klanten steeds opnieuw te kunnen verrassen met verfrissende en originele tuinontwerpen.

We begrijpen ook dat een tuin een plek is waar u tot rust komt na een drukke dag. Daarom zorgen wij voor een evenwichtige verdeling tussen schaduw en zon, dynamische en rustgevende elementen en privé ruimtes waar u ongestoord kunt ontspannen.

Het uiteindelijke resultaat is een tuin die naadloos aansluit bij uw levensstijl en woonomgeving. Hierdoor wordt uw tuin een verlengstuk van uw huis waarin elke hoek en elk pad uw persoonlijkheid weerspiegelt. Zowel praktische als esthetische aspecten krijgen binnen ons ontwerpproces de aandacht die ze verdienen en wij zorgen ervoor dat uw tuin een oase van rust en schoonheid wordt.

Tuinaanleg door ervaren professionals

Bij Hovenier Klarenbeek hebben we een team dat niet alleen uitblinkt in tuinontwerp maar ook in de daadwerkelijke aanleg van uw tuin. Ons werk begint waar de meeste dromen eindigen: het omzetten van een gedetailleerd tuinontwerp in werkelijkheid. Met zorgvuldig gekozen materialen en planten brengen we elke tekening tot leven.

Professioneel Tuinonderhoud

Tuinen zijn levende creaties die constant veranderen en groeien. Daarom bieden we bij Hovenier Klarenbeek ook onderhoudsdiensten aan om uw tuin in optimale conditie te houden. Onze professionals bezitten de kennis en het gereedschap om tuinen te nurtureren en ontwikkelen zodat ze door de seizoenen heen blijven floreren.

 • Snoeiwerkzaamheden

 • Ongediertebestrijding

 • Bemesting en soil management

 • Bewateringssystemen installeren en onderhouden

Klantgerichte Aanpak

Iedere tuin is uniek en iedere klant heeft persoonlijke wensen en eisen. Luisteren naar onze klanten en inspelen op hun specifieke behoeften is waar we goed in zijn. We zorgen ervoor dat het tuinontwerp niet alleen voldoet aan de esthetische wensen, maar ook functioneel is voor de klant. Denk hierbij aan toegankelijkheid, onderhoudsgemak en gebruik van de ruimte.

Duurzame Materialen en Technieken

Duurzaamheid staat steeds vaker centraal bij de aanleg van tuinen. We gaan zorgvuldig om met het kiezen van materialen en planten die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit en het milieu. Innovatieve technieken zoals het hergebruik van regenwater en het gebruik van zonne-energie voor tuinverlichting zijn slechts enkele voorbeelden van hoe wij duurzaamheid integreren in onze projecten.

Door een balans te vinden tussen natuurlijke schoonheid en praktisch gebruik, maken we van elke tuin een verlengstuk van de woonomgeving. Met onze hulp wordt uw tuin meer dan slechts een groene ruimte; het wordt een plek waar u elk moment van kunt genieten.

Onderhoudsservices voor jouw tuin

Bij Hovenier Klarenbeek begrijpen we dat een tuin altijd in ontwikkeling is. De zorg voor je tuin stopt niet bij de aanleg ervan; onderhoud is essentieel om je tuin levendig en gezond te houden. Daarom bieden we onderhoudsservices aan die verzekeren dat jouw tuin het gehele jaar door optimaal presteert.

Onze onderhoudsdiensten zijn aan te passen naar jouw specifieke behoeften of het nu gaat om wekelijkse, maandelijkse of seizoensgebonden onderhoud. Elk onderhoudsplan is uniek, want geen enkele tuin is hetzelfde. Onze vakkundige hoveniers nemen daarbij de tijd om de eigenaardigheden van jouw tuin te doorgronden.

Hieronder een opsomming van wat ons onderhoudsplan kan omvatten:

 • Snoeiwerk: Om planten en bomen gezond en in vorm te houden.

 • Bemesting: Voor een rijke, voedende bodem die bevorderlijk is voor plantengroei.

 • Onkruidbestrijding: Om je tuin netjes en presentabel te houden.

 • Gazononderhoud: Inclusief maaien, verticuteren en eventueel bijzaaien.

We gebruiken geavanceerde technieken en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw tuin de aandacht krijgt die het verdient. Ons team is ook opgeleid in het herkennen van ziekten en plagen en kan ingrijpen voordat deze schade toebrengen aan jouw tuin.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzaam tuinonderhoud, hebben we een scala aan diensten die minder belastend zijn voor het milieu. We kiezen altijd voor biologische bestrijdingsmiddelen en natuurvriendelijke oplossingen waar mogelijk.

De frequentie en de intensiteit van het onderhoud zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de tuin, de planten die erin staan en de locatie. Om dit duidelijk in kaart te brengen, stelt Hovenier Klarenbeek een op maat gemaakt onderhoudsschema samen. Dit zorgt ervoor dat de specifieke kenmerken en behoeften van je tuin precies passen bij de onderhoudsdiensten die we leveren.

We zetten ons in om jouw tuin niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst prachtig en bruikbaar te houden. Daarom nemen we de tijd om de ontwikkelingen en veranderingen binnen jouw tuin bij te houden en ons onderhoudsplan daarop aan te passen. Het resultaat is een tuin die continu in bloei staat en waar jij het hele jaar door van kan genieten.

De voordelen van een prachtige tuin

Tuinen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze brengen ook veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Als hoveniersbedrijf begrijpen wij bij Hovenier Klarenbeek dat een goed onderhouden tuin bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit en stressvermindering. Het is bewezen dat tijd doorbrengen in een groene omgeving de bloeddruk verlaagt en de mentale gezondheid bevordert.

Met onze aangelegde tuinen creëren we ook een plek voor biodiversiteit. In een tuin van Hovenier Klarenbeek vindt u een verscheidenheid aan planten die nuttige insecten en vogels aantrekken. Dit draagt bij aan:

 • Bestuiving van planten

 • Natuurlijke plaagbestrijding

 • Behoud van lokale flora en fauna

Niet te vergeten is de meerwaarde die een goed ontworpen tuin aan uw huis geeft. Een prachtige tuin vergroot het woonplezier en kan bij verkoop de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Wij zorgen ervoor dat iedere vierkante meter van uw tuin optimaal wordt benut, zodat elke dag in uw tuin voelt als een vakantie in eigen land.

Ons team van experts gebruikt duurzame materialen en technieken die zorgen voor een langdurige kwaliteit en eenvoudig onderhoud. Zo geniet u zonder zorgen en met minimaal onderhoud jaar in, jaar uit van uw groene paradijs. Hierbij houden we altijd rekening met de milieu-impact en kiezen we voor oplossingen die zowel voor u als voor de natuur voordelig zijn.

Een tuin van Hovenier Klarenbeek is echt een verlengstuk van uw woonomgeving. Wij zien elk project als een unieke kans om een persoonlijke draai te geven aan uw buitenruimte, op maat gemaakt naar uw wensen en levensstijl. Ongeacht het seizoen, onze tuinen zijn ontworpen om het hele jaar door van te genieten.

Klanttevredenheid is onze prioriteit

Bij Hovenier Klarenbeek begrijpen we hoe essentieel klanttevredenheid is. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een tevreden klant onze beste ambassadeur is. We streven ernaar aan alle wensen te voldoen en verwachtingen niet alleen te bereiken maar ze te overtreffen. Om dit te realiseren staan persoonlijke aandacht en service centraal in onze aanpak.

Communicatie speelt een cruciale rol in onze bedrijfsvoering. We houden onze klanten continu op de hoogte, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke aanleg en het onderhoud. Regelmatige updates en open dialoog garanderen dat elk project volledig aansluit bij de wensen van de klant. Ons doel is om het proces zo vlekkeloos en aangenaam mogelijk te maken.

Uit feedback blijkt dat onze klanten vooral de kwaliteit van onze materialen en ons vakmanschap waarderen. Middels klanttevredenheidsonderzoeken blijven we ons verbeteren. De positieve reacties die we ontvangen, stimuleren ons om ons vakmanschap en onze dienstverlening continu te innoveren.

Een ander aspect dat bijdraagt aan onze hoge klanttevredenheid is onze flexibiliteit. Wij begrijpen dat de behoeften van onze klanten kunnen veranderen tijdens het proces. Ons team is daarom altijd bereid om het plan aan te passen waar nodig. We zijn trots op onze capaciteit om dynamisch te werken en gepersonaliseerde oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de veranderende voorkeuren van onze klanten.

Ons tuinonderhoud is eveneens een punt van klantengeluk. We bieden onderhoudscontracten aan die verzekeren dat tuinen het hele jaar door mooi blijven. De duurzaamheid en lange levensduur van onze aangelegde tuinen vormen de basis van onze relatie met de klant, die niet eindigt bij de oplevering maar doorgaat in het verzorgen van een blijvende prachtige tuin.

Conclusie

We zijn trots op het werk dat we leveren bij Hovenier Klarenbeek. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat elke tuin niet alleen een lust voor het oog is maar ook een bijdrage levert aan het welzijn van onze klanten en het milieu. Met onze persoonlijke aanpak en oog voor detail maken we van uw tuin een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten. Vertrouw op ons vakmanschap en onze service om uw tuin te transformeren tot een paradijs dat uw levenskwaliteit verhoogt en de waarde van uw woning versterkt. Kies voor Hovenier Klarenbeek en ervaar zelf hoe we uw groene dromen werkelijkheid maken.

Winkelwagen