Hovenier Doesburg

Wij van Hovenier Doesburg begrijpen dat een prachtige tuin het juweel van uw huis is. Het’s de plek waar natuur en comfort samenkomen, waar u kunt ontspannen na een lange dag werken.

Als experts in tuinontwerp en -onderhoud weten we precies wat er nodig is om uw buitenruimte te transformeren. Of u nu droomt van een weelderige bloementuin of een strak modern landschap, wij maken het waar.

Ons team is gepassioneerd over groen en biedt de beste service in Doesburg en omstreken. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uw tuin het hele jaar door bloeit en groeit.

Diensten

Dit is wat voor u kunnen betekenen

01.

Ontwerp

Ontwerp van tuinen die aansluiten bij uw wensen en vervaardigd wordt met onze expertise, wat ons betreft met veel groen en weinig onderhoud!

02.

Onderhoud

Soms vraagt een tuin om het nodige onderhoud, wij adviseren u in welke periode er onderhoud nodig is en nemen dit graag uit handen.

03.

Tuinrealisatie

Na het maken van een tuinontwerp en/of beplantingsplan, is het belangrijk dat een tuin degelijk wordt aangelegd. Wij zijn hier specialist in.

De Jonge Hoveniers

Welkom bij De Jonge Hoveniers.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van groene- en onderhoudsvrije tuinen.

Of u nu een tuin wilt voor pure ontspanning of een tuin waar de kinderen zich uren in kunnen vermaken, wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.  Met behulp van bewuste, veel inheemse en duurzame materialen, onderscheid u zich direct.

Dit is waarom

klanten voor ons kiezen.

Ervaring en Expertise

Onze klanten vertrouwen op onze ervaring en expertise dat wij de ultieme droomtuin kunnen realiseren.

Maatwerk

Elke tuin is uniek en vereist maatwerk. Door te luisteren ontwerpen wij tuinen die passen bij behoeften en budget.

Duurzaamheid

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Daarom staat duurzaamheid voor ons centraal.

5+ jaren ervaring en expertise

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud onderscheiden wij ons door het leveren van hoogwaardige en betrouwbare diensten.

Een aantal van

Onze Projecten

Wij zijn enthousiast over onze klanten en de projecten die we hebben mogen uitvoeren. Hieronder een kleine selectie van onze uitgevoerde projecten.

Bij het kiezen van een tuinexpert, zijn er verschillende factoren die ons aan het hart liggen. Hovenier Doesburg blinkt uit door vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege:

 • Onze uitgebreide kennis van planten, bomen en trends in tuinontwerp.

 • De persoonlijke benadering; we luisteren nauwkeurig naar de wensen van onze klanten.

 • Maatwerk in tuinontwerp waarbij kwaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

We staan bekend om onze doorgedreven expertise in zowel moderne als traditionele tuintechnieken. Elk project wordt met zorg en precisie benaderd, wat resulteert in tuinen die zowel mooi als functioneel zijn.

Onze hoveniers zijn niet alleen deskundig; ze hebben ook een passie voor groen. Deze passie vertaalt zich in elk aspect van ons werk, van de eerste schets tot de uiteindelijke aanleg en onderhoud. In Doesburg en omstreken hebben we een reputatie opgebouwd als het gaat om het creëren van levendige, duurzame buitenruimtes die klanten blijven verrassen en plezieren.

Diensten

Beschrijving

Tuinontwerp

Innovatief en aangepast aan individuele stijlen.

Tuinaanleg

Vakkundige realisatie van het ontwerp.

Tuinonderhoud

Regelmatige zorg om uw tuin in topvorm te houden.

Klanten waarderen het dat we begrijpen hoe belangrijk een termijnplanning is. We zetten ons in om elk project tijdig te voltooien, met een minimum aan verstoring van uw dagelijks leven.

Hovenier Doesburg zet de standaard voor uitmuntende groene ruimtes. Ons doel is het waarborgen van uw tevredenheid en het overtreffen van uw verwachtingen. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de verrijking van uw leefomgeving.

Tuinontwerp op maat

Een droomtuin begint bij een doordacht en persoonlijk tuinontwerp. Bij Hovenier Doesburg geloven we sterk in het creëren van tuinen die perfect aansluiten bij de levensstijl en smaak van onze klanten. Maatwerk is ons sleutelwoord en daarmee onderscheiden we ons in de wereld van tuinaanleg en -onderhoud.

Het ontwerpproces is een nauwe samenwerking tussen ons en de klant. We beginnen altijd met een grondige inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden van de beschikbare buitenruimte. Hierbij houden we rekening met verschillende aspecten:

 • De gewenste uitstraling van de tuin

 • Functionaliteit en gebruik van de ruimte

 • Type beplanting en onderhoudsvriendelijkheid

 • Persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen

Wanneer Inventarisatie en wensen zijn vastgelegd vertalen we deze naar een gedetailleerd tuinontwerp. Dit ontwerp is rijk aan Creativiteit en functionaliteit waardoor elke centimeter van uw tuin optimaal benut wordt. Daarbij integreren we de nieuwste trends met klassieke stijlelementen om een tijdloze tuin te creëren.

Onze uitgebreide kennis op het gebied van Duurzaamheid en ecologie zorgt ervoor dat we in onze ontwerpen ook denken aan de toekomst. Het gebruik van duurzame materialen en het aanleggen van bijvoorbeeld een insectenhotel of een regenwateropvangsysteem zijn voorbeelden van hoe uw tuin naast mooi ook Milieuvriendelijk kan zijn.

Door onze ervaring weten we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Elk tuinontwerp dat we vervaardigen is daarom Uniek en op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en verlangens van onze klanten. We staan klaar om iedere uitdaging aan te gaan zodat we uw visionaire tuinconcept kunnen transformeren tot een haalbare en levende werkelijkheid.

Tuinonderhoud voor alle seizoenen

In de dynamische wereld van tuinonderhoud onderscheiden we ons door seizoensgerichte zorg aan te bieden. Bij Hovenier Doesburg begrijpen we dat tuinonderhoud een jaar rond bezigheid is en dat elk seizoen zijn eigen aandachtspunten kent. Elke periode van het jaar heeft specifieke vereisten voor het onderhoud van planten, gazons en tuinstructuren.

In het voorjaar richten we ons op het klaarmaken van de tuin voor de groeiperiode. Dit omvat:

 • Het snoeien van uitbundig groeiende planten

 • Het bemesten van gazons en perken

 • Het aanplanten van zomerbloeiers en eenjarigen

Naarmate de zomer aanbreekt, ligt de focus op het behoud van de levendigheid van de tuin. Onmisbare taken zijn dan:

 • Regelmatig water geven in tijden van droogte

 • Het maaien van het gazon op de juiste hoogte

 • Het verzorgen en eventueel bijplanten van bloembedden

De herfst is een tijd van voorbereiding op de koudere maanden en de takenlijst omvat:

 • Het verwijderen van gevallen bladeren

 • Het snoeien van vaste planten

 • Het beschermen van kwetsbare planten tegen vorst

Winteronderhoud richt zich op bescherming en planning voor het komende jaar. We werken aan:

 • Het controleren en onderhouden van hekwerk en andere tuinstructuren

 • Het planten van voorjaarsbollen

 • Het toepassen van mulch om planten te isoleren

Ons team van ervaren hoveniers blijft proactief door preventieve maatregelen te treffen en problemen aan te pakken voordat ze ontstaan. Ons onderhoudsplan is flexibel en wordt afgestemd op de specifieke behoeften van elke individuele tuin, waardoor onze klanten het hele jaar door kunnen genieten van een prachtige en gezonde tuin.

Ons gepassioneerde team

Bij Hovenier Doesburg wordt elke tuin met de grootste zorg en toewijding behandeld door ons team van professionals. Onze tuinspecialisten zijn niet alleen getraind in de nieuwste tuiniertechnieken, maar hebben ook een oog voor detail dat onmisbaar is voor het creëren van de perfecte tuin. Zij delen een gemeenschappelijke passie voor groen en natuur, wat zichtbaar wordt in elke aangelegde tuin.

We hebben in ons team ook hoveniers die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van tuinonderhoud. Van hoveniers die deskundig zijn in duurzaamheid en biologische tuinpraktijken tot experts in het installeren van waterpartijen en tuinverlichting, ons team heeft de vaardigheden om elke tuindroom werkelijkheid te maken. Training en professionele ontwikkeling zijn bij ons aan de orde van de dag. Dit houdt in dat onze hoveniers altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken.

Elk project begint met een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om onze klanten en hun tuinbehoeften echt te leren kennen, waardoor we een onderhoudsplan kunnen aanbieden dat zo uniek is als de tuinen die we verzorgen. Onze klantgerichte aanpak betekent dat we voortdurend in gesprek zijn met onze klanten om hun wensen en voorkeuren te vertalen naar een tastbaar tuinontwerp.

Het dagelijkse werk van ons team omvat niet alleen het fysieke tuinwerk, maar ook het up-to-date houden van onze kennis over planten, klimaatadaptiek en ecologisch tuinieren. Dit stelt ons in staat om de biodiversiteit te bevorderen en om slimme, duurzame oplossingen voor elke tuin aan te dragen.

Betrouwbaarheid en een sterke werkethiek vormen de basis van ons team. We zijn toegewijd aan het leveren van consistente kwaliteit en werken altijd met respect voor de natuur en de omgeving van de klant. Onze afspraken zijn helder en we staan bekend om onze punctualiteit en netheid tijdens het werk. Kortom, ons team is de drijvende kracht achter de service die we verlenen en de tevredenheid van onze klanten.

Klanttevredenheid gegarandeerd

Bij Hovenier Doesburg zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met de resultaten. Klanttevredenheid staat dan ook centraal in alles wat we doen, van de ontwerpfase tot de laatste touch in tuinonderhoud. Van tuinontwerp tot plantenselectie, elk detail wordt doordacht en op maat gemaakt aan de wensen van de klant. Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht die we aan elke tuin schenken, net zoals de deskundige adviezen die bijdragen aan de duurzaamheid van hun groene ruimte.

We monitoren voortdurend de feedback van onze klanten om onze diensten te verbeteren en om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en praktijken in de tuinbouw. Door middel van regelmatige communicatie houden we onze klanten betrokken bij het proces. Dit zorgt ervoor dat verwachtingen worden beheerd en dat elke stap in de transformatie van hun tuin duidelijk is.

Onze toewijding aan klantenservice blijkt uit onze flexibele onderhoudsplannen die zich aanpassen aan de veranderende seizoenen en de specifieke tuinbehoeften. We bieden een grondige nazorgservice aan om er zeker van te zijn dat onze werkzaamheden hebben geleid tot een duurzame verbetering van de groene ruimte van de klant.

Om onze belofte van klanttevredenheid te onderbouwen, hanteren we een tevredenheidsgarantie. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn gegaan, dan zullen we de kwestie zo snel mogelijk adresseren en oplossen. Onze tevredenheidsgarantie verzekert klanten ervan dat Hovenier Doesburg altijd streeft naar het beste resultaat – hun droomtuin.

Onze schat aan positieve klantrecensies weerspiegelt de bevlogenheid en professionaliteit waarmee ons team te werk gaat. Deze recensies zijn een bewijs van de langetermijnrelaties die we opbouwen met onze klanten en de constante kwaliteit die we leveren, seizoen na seizoen.

Conclusie

We zijn trots op ons werk bij Hovenier Doesburg en de tuinen die we het hele jaar door tot leven brengen. Ons team van experts staat klaar om elke tuin te transformeren met een op maat gemaakt onderhoudsplan dat inspeelt op de unieke eisen van elk seizoen. We begrijpen het belang van een persoonlijke en duurzame aanpak en onze klantrecensies getuigen van onze toewijding en vakmanschap. Met Hovenier Doesburg is uw tuin in goede handen zodat u elk seizoen optimaal kunt genieten van uw eigen stukje natuur. Vertrouw op ons voor uw tuindromen wij maken ze werkelijkheid.

Winkelwagen