Dit zijn onze

Diensten

01.

Ontwerp

Ontwerp van tuinen die aansluiten bij uw wensen en vervaardigd wordt met onze expertise, wat ons betreft met veel groen en weinig onderhoud!

diensten foto voor tuinontwerp
02.

Beplantings
plannen

Maken van beplantingsplannen, zodat u het hele jaar door bloei en groei ervaart en heerlijk kunt ontspannen.

diensten foto voor beplantingsplannen
03.

Tuinrealisatie

Na het maken van een tuinontwerp en/of beplantingsplan, is het belangrijk dat een tuin degelijk wordt aangelegd. Wij zijn hier specialist in.

diensten foto voor tuinrealisatie
04.

Onderhoud

Soms vraagt een tuin om het nodige onderhoud, wij adviseren u in welke periode er onderhoud nodig is en nemen dit graag uit handen.

diensten foto voor onderhoud
05.

Bouw- en houtwerk

Bouwen van prachtige schuren, veranda’s, carports en overkappingen. Alles met oog voor detail. Denk aan schuifdeuren, boerenklinkers en mooie dakpannen. Alles behoort tot de mogelijkheden.

diensten foto voor bouw- en houtwerk
06.

Kerstbomen

Leveren van Nordmann kerstbomen met optionele standaard en altijd aan huis geleverd. Zo hoeft u ook in de koude wintermaanden het huis niet uit voor een prachtige kerstboom. Voor zowel de zakelijk als particuliere markt. Kerstbomen zijn makkelijk te bestellen via onze shop.

diensten foto voor kerstbomen
07.

Producten van Growmix

Wij verkopen onze eigen meststoffen van ‘Growmix’ zoals wij geloven dat meststoffen bedoeld zijn, biologisch afbreekbaar, geen chemicaliën en doeltreffend voor iedere behoeften. Bekijk onze shop op deze website voor al onze Growmix producten en meer informatie van ieder product.

plagron-plagron-growmix-substraat
08.

Machineverhuur

Ook verhuren wij verschillende tuinmachines, zodat u als een professional de tuin onder handen kan nemen. Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of e-mail voor de beschikbare dagen.

Winkelwagen